Lediga tjänster

Söderberg & Haak Stockholm AB reservdelsman/kvinna till vår nya Komatsu anläggning i Rosersberg.

Vill Du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker!

Du får representera ett av världens största tillverkare av entreprenadmaskiner, Komatsu.  Där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

 Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent eftermarknadsteam där bl.a. , kundmottagning och reservdelsförsäljning ingår.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

Som medarbetare i vårt eftermarknadsteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt.

Reservdelsavdelningen arbetar med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete och ge utomordentlig service via ordertelefon och försäljning över disk.

Viss administration ingår i tjänsten.

Din profil:

Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för maskiner och att ge service.

 Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och tycker om att möta kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. reservdelshantering, logistik eller servicerådgivning sedan tidigare. Detta är dock inte avgörande, vi lär dig det du behöver kunna.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Du är serviceinriktad och affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

B körkort är ett krav och truckkort meriterande.

Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder:

En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna samt bra personalförmåner.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och en eventuell tillsättning kan ske innan  sista ansökningsdag som är 31 Mars.

Vid frågor om tjänsten samt ansökningar kontakta:

Magnus Grihp

070-6665061

magnus.grihp@sodhaak.se

Följ oss på